Kuluttajapalvelu
Kampanjoiden laskeutumissivut » Kisasäännöt Facebook

Facebook kilpailun säännöt


1. Järjestäjä: 
Kilpailun järjestäjä on Apetit Ruoka Oy.

2. Kampanja-aika: 
Kampanja-aika on 31.7.2017.–7.8.2017. Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida. Arvonta suoritetaan kampanjan päätyttyä. Järjestäjä ilmoittaa voitosta arvonnan voittajalle henkilökohtaisesti.

3. Osallistumisoikeus: 
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää herneiden määrän ilmoittamista tämän julkaisun kommenttikentässä. Kilpailun järjestäjällä on lupa esittää, muokata ja käyttää mahdollista kilpailun kommenttiin jätettyä kuvaa ja tekstiä osana Apetit-markkinointia. Kilpailun järjestäjällä on oikeus poistaa tai jättää asiaton materiaali julkaisematta.

4. Voittajien valinta ja palkinnot: 
Palkintona arvotaan teräksinen Muurikka Paellapannu (arvo 49,90€). Mikäli voittaja ei ole yhteydessä kilpailun järjestäjään yhteystietoineen kahden viikon (14 päivän) sisällä voitosta ilmoittamisesta, palkinto voidaan arpoa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

5. Järjestäjän vastuu:
Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Järjestäjällä on lisäksi oikeus julkaista voittajan nimi ja asuinpaikkakunta Facebook- ja Instagram-sivullaan.

Facebook ja Instagram eivät ole osallisena kampanjan suunnittelussa tai toteutuksessa.