Apetit Vegepops -tuotteet

Kuvaa klikkaamalla pääset tuotetietoihin

Apetit

Vegepops

Apetit Vegepops on kotimainen innovaatio, joka toi kasvistrendin jäätelöaltaisiin. Se ei ole jäätelö tai mehujää, vaan ihan oma herkullinen hyvis, jossa maukkaat ja värikkäät Apetit-sopimusviljelijöiden vastuuviljellyt juurekset sulautuvat herkulliseksi kokonaisuudeksi hedelmien ja marjojen kanssa. Makupareina ovat porkkana & mango, punajuuri & mansikka sekä keltainen porkkana & ananas. Niin simppeliä, ettei siihen tarvitse lisätä juuri mitään – ei sokeria eikä väriaineita. Nerokas, kotimainen Apetit-innovaatio - Ihme, ettei tällaista ole jo aiemmin löytynyt löytynyt jäätelöaltaista.
 

Usein Kysytyt Kysymykset

Sopiiko Apetit Vegepops vegaaneille?

Vegepops on gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, joten se sopii kasvissyöjille, keliaakikoille ja laktoosi-intolerantikoille. Herkullisen makunsa ansiosta Vegepops maistuu myös lihansyöjille, lapsille, työssäkäyville ja lomailijoille. Tuote saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja pähkinää.

Onko Vegepopsiin lisätty sokeria tai väriaineita?

Apetit Vegepops on niin herkullinen ja värikylläinen, että näin voisi luulla. Tuote ei kuitenkaan sisällä lisättyä sokeria tai makeutusaineita.Kaikki makeus muodostuu hedelmien ja juuresten sisältämästä hedelmäsokerista. Raikas keltainen, pirteä oranssi ja intensiivinen liila väritys muodostuvat kasvisten sisältämistä väriyhdisteistä kuten karotenoideja ja betalaiineja, jotka toimivat kehossa antioksidantteina.

Onko Vegepopseissa lisäaineita?

Apetit Vegepops koostuu pääosin juures- ja hedelmäsoseesta, rypälemehusta ja vedestä. Tuote sisältää pieniä määriä rakennetta parantavia aineita. Kotioloissa tällaisia aineita ovat esimerkiksi kananmuna, liivate ja vehnäjauhot. Koska Vegepops on vegaaninen ja gluteeniton, käytämme niissä kotikonstien tilalla maissin tärkkelyksestä valmistettua maltodekstriiniä, palkokasvista peräisin olevaa guarkumia, johanneksenleipäpuujauhetta sekä kasviöljyistä valmistettavia rasvahappoja. Sitruunahappo ja suola puolestaan parantavat tuotteen makua.

Reseptit