Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
White satin lehtikaali

White satin lehtikaali

Arvio: 0/5
Vaaleasta porkkanasta, tummanvihreästä lehtikaalista ja mustista linsseistä saat kiinnostavan annoksen.

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

400 g White satin porkkanaa
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
2 lehteä lehtikaalia
2 dl käyttövalmiita linssejä
 
Tarjoiluun:
vegemajoneesia tai sipuli-kermaviilikastiketta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Suojaa uunipannu leivinpaperilla. Pese porkkanat ja lohko ne kulhoon. Sekoita joukkoon loraus kasviöljyä ja mausta. Kaada seos uunipannulle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Lisää uunipannulle kypsät linssit. Leikkaa lehtikaalista lehtiruodit pois ja revi lehdet pienemmiksi. Järjestä uunipannun kulmaan tilaa lehtikaalille.

Jatka kypsentämistä noin 5 minuuttia, kunnes linssit ovat kuumia ja lehtikaali rapeaa. Sekoita ja annostele lautasille. Herkuttele kastikkeen kera.

Vinkki! Tee itse vegemajoneesi vegemajoneesi.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000