Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Vuohenjuustoleivät

Vuohenjuustoleivät

Arvio: 3/5
Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta

Ainekset

1 pkt (150 g) Apetit Perinteinen Kylmäsavulohta
1 pktlevittyvää vuohenjuustoa
1chapatta-leipä
2 rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
1 valkosipulin kynsi
kourallinentilliä
ripaussitruunapippuria

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa leivästä ohuita siivuja. Paista siivut kullankeltaisiksi kasviöljyssä. Puolita valkosipulinkynsi ja hankaa puolikkaalla leipään valkosipulin maku. Levitä päälle vuohenjuustoa ja savulohta. Mausta ja viimeistele tillillä. Tarjoa heti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000