Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Vegepops suklaa-mantelirouheella

Vegepops suklaa-mantelirouheella

Arvio: 0/5
Dippaa Vegepops ja ripottele päälle herkkuja mielitekosi mukaan.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
6 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

6 kpl (à 52 g)Apetit Vegepops Porkkana-vadelma
100 gvalkosuklaata sulatettuna
 
Ripotteluun:
30 gtummaa suklaata
30 gmantelirouhetta
15g kookosrouhetta tai -lastuja
30 gpistaasirouhetta
 
Tarjoiluun:
2 kplkiiviä lohkottuna
basilikaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata valkosuklaa ja lusikoi se pieneen pussiin.

Avaa Vegepops-kääreet ja nosta tuotteet pakastimeen mahtuvalle vadille tai tarjottimelle leivinpaperin päälle.

Leikkaa kulmaan pieni reikä ja valuta suklaasulaa Vegepopseille. Ripottele nopeasti päälle rouheita, ennen kuin suklaa kovettuu jätyessään.

Käännä Vegepopsit ja toista käsittely toiselle puolelle. Nosta herkut pakastimeen jäätymään hetkeksi vadilla tai juomalaseihin pystyyn asetettuina. Jos pinoat niitä, käytä välissä leivinpaperia, etteivät herkut jäädy kiinni toisiinsa.

Leikkaa kiiwistä lohkoja ja revi muutama basilikan lehti ja kokoa raikas esillepano.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000