Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Vegemunakas salsalla

Vegemunakas salsalla

Arvio: 0/5
Meanwhile in Longfield-blogin munakasvinkki. Apetit Vegeblogihaaste 2017 -resepti.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

½ pktApetit Kasvisjauhispyöryköitä
1 kplpunainen suippopaprika
½ dlApetit Kotimainen Sipuli
150 g kirsikkatomaatteja
Apetit-rypsiöljyä
4 kplluomu kananmunaa
lorausmaitoa
suolaa
rouhittua mustapippuria
 
Tarjoiluun:
Tabasco-maustekastiketta
2 kourallistarucolaa
1-2 dlraastettua parmesaania
Santa Maria Garlic Salsa -kastiketta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista suippopaprikan sisältä siemenet ja pilko se pienehköiksi paloiksi. Puolita vielä kasvisjauhispyörykät sekä kirsikkatomaatit veitsellä.

Lorauta paistinpannulle tilkka kasviöljyä. Paista siinä ensin kasvisjauhispyörykät. Kun pyörykät ovat kypsiä, nosta sivuun ja kuullota pannulla sipuli sekä paprika.

Kasvisten ollessa pannulla, riko kananmunat kulhoon, sekoita joukkoon tilkka maitoa sekä suola ja mustapippuri. Vispaa reippaasti sekaisin noin minuutin ajan.

Kaada munaseos sipuleiden ja paprikoiden päälle. Asettele munakkaan päälle kasvisjauhispyöryköiden sekä kirsikkatomaattien puolikkaita ja anna munakkaan hautua sen jälkeen miedolla lämmöllä paistinpannulla noin 10-15 minuuttia.

Siirrä valmis vegemunakas tarjoiluastialle. Ripottele päälle muutamia pisaroita Tabascoa. Asettele vegemunakkaan päälle pari kourallista rucolaa ja raasta päälle hieman parmesaania. Tarjoile valmis munakas medium-tulisuusasteen Santa Maria Garlic Salsan kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000