Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Valkosuklaa-puolukkacookiet

Valkosuklaa-puolukkacookiet

Arvio: 5/5
Valkosuklaa-puolukkacookiessa on makeaa ja kirpeää sopivassa suhteessa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
10 kpl

Ainekset

100 g margariinia huoneenlämpöisenä
1½ dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1½ dl kaurahiutaleita
1 tl kardemummaa
½ tl leivinjauhetta
100 g suomalaisia pakastepuolukoita
50 g valkosuklaata karkeana rouheena
1 dlvettä
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Vaahdota margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää seos rasva-sokerivaahtoon. Sekoita joukkoon jäiset puolukat ja valkosuklaa. Lisää taikinaan vesi ja sekoita.

Nosta taikinasta kahdella ruokalusikalla väljästi reiluja palloja leivinpaperille uunipellille. Paina taikinapalloja kevyesti. Paista 200-asteessa 10-12 minuuttia. Nosta keksit ritilälle jäähtymään, niin rapeus säilyy.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000