Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Valkoiset kasvikset ja kurkumahollandaise

Valkoiset kasvikset ja kurkumahollandaise

Arvio: 0/5
Pitääkö kaiken olla tip ja top? Pariloi kesämekkoosi sopiva setti valkoisia kasviksia ja tarjoa ne maukkaasti kurkumamajoneesin kera.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

muutamamaa-artisokka
1 ps (200 g)Apetit Kukkakaalia
Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä
2valkosipulia
nippuvalkoista parsaa
 
Kastike:
majoneesia
kurkumaa
chiliä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese ja keitä maa-artisokkat kuorineen lähes kypsiksi.

Laita artisokat ja kukkakaalit kulhoon. Lorauta joukkoon mausteöljyä ja anna maustua varttitunti.

Leikkaa valkosipuleista hatut irti.

Pariloi valkosipuleita, marinoituja kasviksia sekä valkoista parsaa parilalla keskilämmöllä.

Ripottele majoneesin joukkoon väriksi reilusti kurkumaa sekä mausteeksi sopivasti chiliä. Levitä seos tarjoiluvadille, nostele päälle parsat ja jaa vadille kasvikset. Tarjoa grilliruuan lisäkkeenä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000