Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunilohi ja tillimajoneesi

Uunilohi ja tillimajoneesi

Arvio: 5/5
Uunikalaa ja nopea tillimajoneesi - helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

¾ dl majoneesia
1 dlkermaviiliä
nipputilliä hienonnettuna
½sitruunan mehu
ripaussuolaa
 
Tarjoiluun:
1 kpl lohta fileenä (*
2 prk (à 350 g)Apetit Perunamuusia
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 1 tunti.

Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valmista tällä välin perunamuusi pakkauksen ohjeilla.

Tarkista kalan kypsyys ja tarjoa tillimajoneesin ja perunamuusin kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000