Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunikala italialaisittain

Uunikala italialaisittain

Arvio: 2/5
Uunikala on helppo valmistaa ja varioida maun mukaan. Tässä italian makuja kalalle kerättynä.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
kalamaustetta
1limetin raastettu kuori ja mehu
1 prk (x g) kapriksia
½ prk (x g)aurinkokuivattua tomaattia
2 dlmaustettua ruokakermaa tai kasvirasvavalmistetta
 
Tarjoiluun:
1 ps (300 g)Apetit Kasvislisäke Lehtikaalilla
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Nosta kalafilee uunivuokaan ja mausta se.

Sekoita keskenään limetin kuori ja mehu sekä kaprikset ja aurinkokuivattu tomaatti. Jaa seos kalan päälle. Valuta vuokaan kermavalmiste.

Kypsennä uunissa +225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa perunamuusin tai kasvislisäkkeen kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000