Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunijuuressalaatti ja Särkipullat

Uunijuuressalaatti ja Särkipullat

Arvio: 0/5
Paahdetut juurekset ja kalapullat on helppo mutta juhlava ateria.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 ps (500 g) Apetit Isot uunijuurekset
2 rkl hunajaa
3 rkl Apetit-rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
1 ps (240 g) Apetit Särkisen kalapyörykät
1 dl mustia, kivettömiä kalamataoliiveja
1 prk (160 g) säilöttyä artisokkaa
250 g kirsikkatomaatteja
½ ciapatta- tai maalaisleipä
1 ruukku rucolaa
 
Kastike
Aioli eli valkosipuulimajoneesi
tilliä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Laita juurekset uunivuokaan. Sekoita joukkoon hunaja ja kasviöljy. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Paista juureksia 225-asteessa 10 minuuttia ja sekoita.

Lisää kalapyörykät, oliivit, artisokat ilman lientä, kokonaiset tomaatit ja leipä reiluina kuutioina. Jatka paistamista vielä max. minuuttia. Revi salaatin päälle rucolaa. Tarjoa tillisilpulla maustetun aiolin kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000