Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Uunijuurekset ruccolalla

Uunijuurekset ruccolalla

Arvio: 3/5
Uunijuureksista saat rapeita paistamalla ne ranskanperunoiden tavoin väljästi uunipannulla.paistettuina.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rklApetit-rypsiöljyä tai Neito™ Rypsiöljyä
1 ps (750 g)Apetit Peruna & Uunijuureksia
1 tlsuolaa
mustapippuria
2 kourallistaruccolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kasviöljy kasvisten joukkoon. Jaa seos tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperille.

Paahda n. 30 min uunin keskitasolla 250 °C:ssa tai kiertoilmauunissa 225 °C:ssa, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä.

Sekoita kerran kypsennyksen aikana. Mausta suolalla ja viimeistele juuri ennen tarjoilua ruccolalla.

Vinkki! Voit käyttää ruokaan myös Apetit Isot Juureskuutiot -kasvissekoituksen.

Vinkki! Voit käyttää kasviksina myös punajuurilohkoja!

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000