Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Thai kasvis-katkarapukeitto

Thai kasvis-katkarapukeitto

Arvio: 4/5
Makeaa ja tulista, äyriäisiä ja kasviksia, pannun kautta keittoon – siitä syntyy helposti thairuoka, joka viimeistellään rouheilla pähkinöillä.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (300 g) Apetit Maalaiskasviksia
1 ps (200 g) Apetit Herne-maissi-porkkana
1 kalaliemikuutio
7 dl vettä
½ dl makeaa ja vahvaa chilikastiketta
1 dl valutettua kurpitsasalaattia tai kurpitsapikkelsiä
1/2 rs (à 400 g) Apetit Katkarapuja liemessä
1 rkl soijakastiketta
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
½ dl paahdettuja suolapähkinöitä rouhittuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy ja lisää kasvikset. Kuumenna kasvikset niitä koko ajan sekoitellen. Lisää murennettu kalaliemikuutio, vesi, chilikastike ja valutetut kurpitsakuutiot. Mausta ja keitä 5 minuuttia. Lisää katkaravut ilman lientä. Kiehauta, tarkasta maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Ripottele pähkinärouhe pinnalle.

Vinkki! Käytä paahdettujen suolapähkinöiden tilalla paahdetuja, rouhittuja manteleita.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000