Resepti

Täytetyt kalafileet

Arvio: 5 / 5

Kotimaista siikaa mehevällä kasvis-pähkinätäytteellä.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton
Täytetyt kalafileet

Ainekset

alumiinifoliota
300gsiikafileetä
0,5tlsuolaa
0,38tlrouhittua mustapippuria
Täyte
0,25pssApetit Kotimaisia Porkkanaviipaleita sulatettuna
1,5dlrouhittuja pähkinöitä
0,5dlpurjoviipaleita
0,5ruukku minttua silputtuna
0,5tlsitruunapippuria
0,5dljuoksevaa margariinia tai voisulaa

Valmistusohjeet

1. Repäise alumiinifoliosta 2 isoa palaa. Jaa puolet kalafileistä foliopalojen päälle nahkapuoli alas päin. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä porkkanaviipaleet, pähkinärouhe, purjoviipaleet ja tuore minttusilppu kalafileiden päälle. Mausta täytteen aineet sitruunapippurilla ja valuta raidat juoksevasta margariinista tai voisulasta päälle. Aseta loput, suolatut ja pippuroidut kalafileet täyteen päälle nahkapuoli ylöspäin. Sulje paketit tiiviisti. Kypsennä keskilämpöisessä grillissä noin 20 minuuttia. Käännä paketteja pari kertaa kypsymisen aikana.