Resepti
Täytetyt kalafileet
Arvio: 5 / 5
Kotimaista siikaa mehevällä kasvis-pähkinätäytteellä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
alumiinifoliota | ||
300 | g | siikafileetä |
0,5 | tl | suolaa |
0,38 | tl | rouhittua mustapippuria |
Täyte | ||
---|---|---|
0,25 | pss | Apetit Kotimaisia Porkkanaviipaleita sulatettuna |
1,5 | dl | rouhittuja pähkinöitä |
0,5 | dl | purjoviipaleita |
0,5 | ruukku minttua silputtuna | |
0,5 | tl | sitruunapippuria |
0,5 | dl | juoksevaa margariinia tai voisulaa |
Valmistusohjeet
1. Repäise alumiinifoliosta 2 isoa palaa. Jaa puolet kalafileistä foliopalojen päälle nahkapuoli alas päin. Mausta suolalla ja pippurilla. Levitä porkkanaviipaleet, pähkinärouhe, purjoviipaleet ja tuore minttusilppu kalafileiden päälle. Mausta täytteen aineet sitruunapippurilla ja valuta raidat juoksevasta margariinista tai voisulasta päälle. Aseta loput, suolatut ja pippuroidut kalafileet täyteen päälle nahkapuoli ylöspäin. Sulje paketit tiiviisti. Kypsennä keskilämpöisessä grillissä noin 20 minuuttia. Käännä paketteja pari kertaa kypsymisen aikana.