Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sitruuna-valkosipuli vartaat kirjolohesta ja äyriäisistä

Sitruuna-valkosipuli vartaat kirjolohesta ja äyriäisistä

Arvio: 0/5
Raikkaan sitruunaiset vartaat valmistuvat vaivatta!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
2 annosta

Ainekset

400 g Apetit Valkokatkaravunpyrstöjä (170g rapuja)
1 Apetit Kirjolohifilee (*
1 kplsitruunaa (lohkottuna)
 
Marinadi
1/2 dl Apetit- tai Neito™ rypsiöljyä
1/2 sitruunan mehu
2 rkl hunajaa
1/2 tlvalkopippuria rouhittuna
2 kynttävalkosipulia silputtuna
 
Tarjoiluun
2 rkllehtipersiljaa
2 rklaiolia
1 ps (à 500 g)Apetit Muurikka-kasvikset BBQ
 
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita marinadi. Paloittele kirjolohifilee kulhoon, lisää valutetut äyriäiset ja kaada joukkoon marinadia. Anna marinoitua jääkaapissa puolisen tuntia.

Leikkaa sitruunasta lohkoja tai siivuja. Kokoa kirjolohesta, äyriäisistä, sitruunasta ja parsakaalista vartaat. Pariloi tarjolle Muurikka-kasvikset ja grillaa vartaat kypsäksi keskilämmöllä, niitä grillauksen aikana marinadilla valellen.

Silppua valmiille vartaille lehtipersiljaa. Tarjoa vartaat aiolin ja Muurikka-kasvisten kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000