Resepti

Sitruuna-tilli-kirjolohimedaljongit ja pariloidut kasvikset

Arvio: 3.5 / 5

Värikäs annos kasviksia ja sitruuna-tillimedaljonkeja vaikka mökillä paistettavaksi

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Sitruuna-tilli-kirjolohimedaljongit ja pariloidut kasvikset

Ainekset

1Kirjolohifilee
sitruunaa
pippuria
suolaa
tilliä
Lisäkkeeksi:
2pssApetit Muurikkakasviksia
1rskirsikkatomaatteja
2sipulia lohkoina
1paprika lohkoina
0,5munakoiso

Valmistusohjeet

1. Sipaise grilliritilälle kasviöljyä. Leikkaa kalafileestä paloja siten, että joka toinen viilto ulottuu vain nahkaan asti ja joka toinen viilto ulottuu leikkuulautaan. Taivuta kalapaloista perhosia. Grillaa kypsäksi ja mausta sitruunamehulla ja tillisilpulla.

2. Aseta ritilälle folioalusta ja grillaa samalla lisukkeeksi kirsikkatomaatteja, sipuli- ja paprikalohkoja sekä munakoisosiivuja tai pariloi lisukkeeksi Muurikka-kasvikset.

3. Voit kypsentää kalan myös uunissa +225 °C:essa n. 15 min. Anna kypsennetyn fileen vetäytyä hetki ennen tarjoiua.