Resepti
Sitruuna-tilli-kirjolohimedaljongit ja pariloidut kasvikset
Arvio: 3.5 / 5
Värikäs annos kasviksia ja sitruuna-tillimedaljonkeja vaikka mökillä paistettavaksi
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | Kirjolohifilee | |
sitruunaa | ||
pippuria | ||
suolaa | ||
tilliä | ||
Lisäkkeeksi: | ||
---|---|---|
2 | pss | Apetit Muurikkakasviksia |
1 | rs | kirsikkatomaatteja |
2 | sipulia lohkoina | |
1 | paprika lohkoina | |
0,5 | munakoiso |
Valmistusohjeet
1. Sipaise grilliritilälle kasviöljyä. Leikkaa kalafileestä paloja siten, että joka toinen viilto ulottuu vain nahkaan asti ja joka toinen viilto ulottuu leikkuulautaan. Taivuta kalapaloista perhosia. Grillaa kypsäksi ja mausta sitruunamehulla ja tillisilpulla.
2. Aseta ritilälle folioalusta ja grillaa samalla lisukkeeksi kirsikkatomaatteja, sipuli- ja paprikalohkoja sekä munakoisosiivuja tai pariloi lisukkeeksi Muurikka-kasvikset.
3. Voit kypsentää kalan myös uunissa +225 °C:essa n. 15 min. Anna kypsennetyn fileen vetäytyä hetki ennen tarjoiua.