Resepti
Siskonmakkarakeitto
Arvio: 3.6 / 5
Tämä edustaa perinteisimpiä suomalaisia keittoja, jossa siskonmakkarat saavat seuraa juureksista ja maustetaan persiljalla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1,25 | l | vettä |
2 | liha- tai kasvisliemikuutiota | |
5 | maustepippuria | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna&keittokasvis (à 750g) |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita (à 200g) |
300 | g | siskonmakkaroita |
2 | tl | yrttimausteita |
2 | rkl | hienonnettua persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Laita kiehuvaan veteen maustepippurit ja liemikuutiot. Lisää peruna&keittokasvikset ja sipuli. Keitä n. 10 min. Purista siskonmakkarat paloiksi kuumaan keittoon. Keitä edelleen n. 5 min. Mausta keitto halutessasi yrteillä. Ripottele pinnalle persiljaa.