Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sinappisilakat

Sinappisilakat

Arvio: 5/5
Itse tehdyistä sinappisilakoista loihdit naposteltavaa niin juhlapöytään kuin välipalaleivän päällekin.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 hengelle

Ainekset

400 g silakkafileitä (*
1 1/2 dl etikkaa
1 dl vettä
1 1/2 rkl suolaa
 
Sinappikastike:
1/2 dl Neito Rypsiöljyä™
1/2 dl sinappia (dijon)
1/2 tl rouhittuja valkopippureita
3 rkl sokeria
1 dl tillisilppua
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista nahka silakkafileistä repäisemällä. Sekoita etikka, vesi ja suola isossa kulhossa. Kun suola on kunnolla liuennut lisää silakkafileet kulhoon. Sekoita, peitä astia kelmulla ja pane 2–3 tunniksi jääkaappiin.

Sekoita kastikkeen aineet hyvin. Valuta silakkafileet huolellisesti ja pane ne tillisilpun ja kastikkeen kanssa kerroksittain astiaan. Peitä ja anna maustua 1–2 vuorokautta. Kaada tarjoiluastiaan ja koristele tillillä.

Vinkki: Jos käytät makeutettua sinappia, vähennä sokerin määrä puoleen.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000