Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sekahedelmäkiisseli vaniljamoussella ja popcornilla

Sekahedelmäkiisseli vaniljamoussella ja popcornilla

Arvio: 0/5
Vegejälkiruoka tehdään vaniljalla maustetulla jogurtilla ja koristellaan popcornilla. Raikasta herkkkuhetki puolukalla.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 l vettä
400 g sekahedelmiä
1 dl sokeria
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
0,5 dl perunajauhoja
2 dl vettä
 
Tarjoiluun:
3 prksoijajogurttia
1 tlvaniljasokeria
1 dlpopcornia
 
Tarjoiluun:
1 dl suomalaisia pakastepuolukoita
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä sekahedelmät sokerilla ja kanelitangolla maustetussa vedessä, kunnes hedelmät ovat pehmeitä, noin 10 minuuttia. Sokeri keitinvedessä estää hedelmiä hajoamasta. Älä turhaa sekoita, etteivät hedelmät mene rikki.

Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Lisää suurus ohuena nauhana koko ajan varovasti sekoittaen. Kuumenna kiisseliä, kunnes se kiehahtaa. Kaada tarjoilumaljaan ja sirottele pinnalle hiukan kuortumisen estämiseksi sokeria. Anna kiisselin jäähtyä ennen kuin kokoat siitä annokset.

Vinkki! Voit tarjota toisella kerralla sekahedelmäkiisseliä suklaamoussen kanssa pähkinöillä koristeltuna.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000