Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savulohi-fenkolipasta

Savulohi-fenkolipasta

Arvio: 5/5
Fenkolipasta on raikkaan maukasta.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 suuri fenkoli
½ ps (200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 rklNeito Neito Rypsiöljyä™ ™
3 valkosipulinkynttä
2 1/2 dl ruokakermaa
1/2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
Tarjoiluun:
600 g Apetit Lämminsavustettua lohta
1 rsminiluumutomaatteja tai terttutomaatteja pariloituna
100 gparmesan-juustoa raastettuna
1 rklsileälehtistä persiljaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Aloita pasta-aterian tekeminen näyttävistä viimeistelyistä. Leikkaa fenkolista muutama kookas viipale ja pariloi ne kuumalla parilalla rypsiöljyssä tomaattien kera.

Suikaloi loppu fenkoli pinnoitettuun kattilaan. Lisää sipulikuutiot ja tilkka rypsiöljyä. Kuullota seosta muutama minuutti. Silppua joukkoon valkosipulinkynnet. Lisää ruokakerma, sitruunan kuori ja -mehu. Mausta kastike.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja sekoita pasta fenkolikastikkeeseen. Jaa pasta kastikkeineen lautasille. Annostele päälle savulohta, paistetut tomaatit ja fenkolit. Viimeistele parmesanraasteella ja persiljalla.

Vinkki! Savulohen sijaan voit käyttää pariloituja Apetit Maritim Katkarapuja. Pastan makuun sopii hyvin pariloitu kukkakaali.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000