Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalatahna

Savukalatahna

Arvio: 3/5
Savukalatahna on proteiinipitoinen, vähärasvainen leivänpäällinen.
Valmistusaika:
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1/3 (à noin 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
1 rklNeito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
mustapippuria
sileälehtistä persiljaa silputtuna
1 rklkapriksia
 
Tarjoiluun:
8 viipalettasaarsitolaisleipää
2 dloliiveja

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paloittele savukala tehosekoittimeen. Lisää loput ainekset ja jauha seos rouheiseksi leivänpäälliseksi tai tasaiseksi tahnaksi. Käytä levitteenä leivällä tai pastan kastikkeena.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000