Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalapasta

Savukalapasta

Arvio: 3/5
Jauha vaihteeksi savukalasta pastakastike. Maukasta ja terveellistä.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1/3 (à noin 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
1 rklNeito Rypsiöljyä™
1 tlmustapippuria
1 rklsileälehtistä persiljaa silputtuna
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
 
Tarjoiluun:
400 gtuorepastaa
50 gparmesanjuustoa
1 tlmustapippuria
1 rklkaprista

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paloittele savukala tehosekoittimeen. Lisää tilkka kasvilöjyä, rouhi hiukan mustapippuria ja silppua joukkoon persiljaa. Jauha seos tasaiseksi tahnaksi.

Kiehauta pasta pakkauksen ohjeella suolalla maustetussa vedessä. Lisää pastan joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa herneet.

Valuta pasta ja sekoita joukkoon kalatanha. Viimeistele parmesanjuustoraasteella, mustapippurilla ja kapriksella.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000