Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Savukalaa ja halloumia

Savukalaa ja halloumia

Arvio: 4/5
Halloumi on kasvissyöjien ja nuorison suosikki, ja miesten ja naisten ja lasten. Grillaa sitä kirjolohen ja yllättäen vesimelonin kanssa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

2 pkt halloumia
250 gvesimelonia
1 (à 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
Vihreä salaatti:
1 ruukkuamerikansalaattia
2 rkltuoretta minttua
2 rklNeito rypsiöljyä™
1 tlmustapippuria
 
Tarjoiluun:
3 dlsugar snapseja grillattuna
2 rkltilliä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele halloumi ja anna sen liota kylmässä vedessa puolisen tuntia, jotta suola liukenee veteen. Huuhtele ja suikaloi salaatti. Revi joukkoon mintunlehtiä ja mausta rypsiöljyllä ja mustapippurilla.

Kaada vesi pois. Viipaloi halloumi ja grillaa se kauniin raidallisiksi paloiksi. Grillaa myös meloniviipaleet.

Kokoa annokset lautasille alhaalta ylöspäin seuraavasti: salaatti-minttuseosta, kirjolohiviipale, vesimeloniviipale, halloumi, muutama mintun lehti. Tarjoa kesäjuhlissa, vaikkapa uusien perunoiden kanssa tai grillaa lisukkeeksi sugarsnapseja.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000