Resepti

Sadonkorjuupasta

Paahdettuja juureksia, parmesaania ja pastaa - niillä luot lämpöä iltaan!

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Sadonkorjuupasta

Ainekset

1oranssi porkkana
1keltainen porkkana
0,5lanttu
0,5palsternakka
1pala selleriä
lpaprika paloiteltuna
1pieni punasipuli suikaloituna
2rklNEITO® - rypsiöljy chiliä
1tlchilihiutaleita
2valkosipulin kynttä kuorittuna ja viipaloituna
1sitruunan kuori ja mehu
tuoretta ruccolaa
Tarjoiluun:
pastaa
4rklparmesaanijuustoa raasteena

Valmistusohjeet

1. Pese, kuori ja kuutioi kasvikset.

2. Laita kasvikset uunivuokaan ja mausta ne kasviöljyllä ja valkosipulilla. Paahda 225-asteessa 20-25 minuuttia.

3. Sekoita kuumiin kasviksiin sitruunamehu ja huuhdeltu ruccola.

4. Tarjoa keitetyn, parmesaanilla höystetyn pastan kera.