Resepti
Sadonkorjuupasta
Paahdettuja juureksia, parmesaania ja pastaa - niillä luot lämpöä iltaan!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | oranssi porkkana | |
1 | keltainen porkkana | |
0,5 | lanttu | |
0,5 | palsternakka | |
1 | pala selleriä | |
l | paprika paloiteltuna | |
1 | pieni punasipuli suikaloituna | |
2 | rkl | NEITO® - rypsiöljy chiliä |
1 | tl | chilihiutaleita |
2 | valkosipulin kynttä kuorittuna ja viipaloituna | |
1 | sitruunan kuori ja mehu | |
tuoretta ruccolaa | ||
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
pastaa | ||
4 | rkl | parmesaanijuustoa raasteena |
Valmistusohjeet
1. Pese, kuori ja kuutioi kasvikset.
2. Laita kasvikset uunivuokaan ja mausta ne kasviöljyllä ja valkosipulilla. Paahda 225-asteessa 20-25 minuuttia.
3. Sekoita kuumiin kasviksiin sitruunamehu ja huuhdeltu ruccola.
4. Tarjoa keitetyn, parmesaanilla höystetyn pastan kera.