Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Sadonkorjuun uunisalaatti

Sadonkorjuun uunisalaatti

Arvio: 0/5
Uunissa paahdetuista Apetit Sadonkorjuukasviksista syntyy maukas salaatti ruokien lisäkkeeksi tai salaattipöytään.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Sadonkorjuukasvikset
1 rklApetit-rypsiöljyä vuoan voiteluun
½ tlsuolaa
¼ tlrouhittua mustapippuria
1 tlkuivattua rosmariinia
1 tlkuivattua timjamia
50 gfetajuustokuutioita
2 rklpaahdettuja cashewpähkinöitä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada kasvikset voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle mausteet ja sekoita hyvin.

Kypsennä kiertoilmauunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Levitä valutetut fetajuustokuutiot ja rouhitut pähkinät kasvisten päälle ennen tarjoilua.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000