Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Rypsiöljy-balsamico-dippi leivälle

Rypsiöljy-balsamico-dippi leivälle

Arvio: 3/5
Helppoakin helpompi alkupala syntyy kotimaisesta rypsiöljystä, balsamicosta ja täysjyväleivästä.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

2 rklNeito Rypsiöljyä™
1 rklAceto Balcamiko -viinietikkaa
4 palaatäysjyväleipää
 
Tarjoiluun:
1 rs (300 g)Apetit Savulohisalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada kasviöljy pieneen kulhoon. Lorauta joukkoon viinietikkaa ja käytä seos leivän tai grillatun leivän dippaamiseen. Herkuttele salaatin kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000