Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Remoulade-kastike ja savukirjolohi

Arvio: 4/5
Remoulade-kastike on monikäyttöinen ja sopii niin juhlaan kuin arkiseen SUBiin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 salottisipuli
1/2 pieni porkkana
1 rkl kapriksia
2 rkl persiljaa
4 anjovisfileetä
1/2 dl maustekurkkua pieneksi kuutioituna
1/2 tl sinappia
1 tlmustapippuria
100 g kermaviiliä
1 dl majoneesia
 
Tarjoiluun:
1 (n 750 g)Apetit Savustettu Kirjolohifilee
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori ja hienonna sipuli mahdollisimman pieneksi. Raasta porkkana raastimen isokoloisella terällä. Silppua kaprikset ja persilja ja hienonna anjovikset haarukalla lautasella.

Sekoita aineksista kastike. Anna maustua vähintään tunnin ajan ennen käyttöä. Käytä savukalan ja kalahampurilaisten kastikkeena ja katkarapu-SUBissa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000