Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Purjo-lohipiiras

Purjo-lohipiiras

Arvio: 3/5
Kivan näköinen ja hyvän makuinen käärö nostaa iltapalapöytään paistettujen Tuoresten kanssa.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

400 g piirakkataikinaa, suolainen
 
Täyte:
300 g purjosipulia renkaina
1 rkl NEITO™ -rypsiöljyä
400 g Apetit Lämminsavustettua lohifileetä(*
1 muna
2 dl mozzarella-juustoraastetta
1 tl paprikajauhetta
 
Voiteluun:
1 muna
 
Tarjoiluun:
2 rsApetit Tuoreksia
1 rkl NEITO™ -rypsiöljyä
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Hauduta purjosipulirenkaita kasviöljyssä 2 minuuttia. Leikkaa lohifilee terävällä veitsellä kuutioiksi. Sekoita muna, juustoraaste ja paprikajauhe purjosipulirenkaiden joukkoon. Lisää lohikuutiot ja sekoita varovasti tasaiseksi.

Kauli piirakkataikina 20 x 40 cm:n levyksi. Levitä täyte puolen taikinalevyn päälle ja nosta toinen puoli kanneksi. Ummista reunat hyvin ja muotoile suorakaiteeksi. Voitele munalla.

Paista 200 asteen uuninlämmössä 30 minuuttia. Jäähdytä ennen viipaloimista jonkin aikaa. Tarjoa kasviöljyssä paistettujen Tuoresten kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000