Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Puolukka-vinaigrette-papusalaatti

Puolukka-vinaigrette-papusalaatti

Arvio: 0/5
Puolukka on raikasta salaatissa ja salaatinkastikkeessa.
Valmistusaika:
8 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (300 g)Apetit Papusekoitusta
 
Marinadi:
3 rkl punaviinietikkaa
1 dlNeito Rypsiöljyä ™
1 dlApetit Kotimainen Puolukkaa
1 tlDijon-sinappia
1valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tlsormisuolaa
1 tlmustapippuria
1/2 dlvettä
 
Salaattiin:
½ punasipulia ohuina viipaleina
50 gsinihomejuustoa muruina
1 ps salaattisekoitusta ja
½ ps lehtikaalia
2 rklNeito Rypsiöljyä ™
1/2 dlsiivutettuja manteleita
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lisää jäinen papusekoitus kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen ja keitä 4-5 minuuttia.

Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi kuuman papusekoituksen joukkoon. Anna marinoitua kylmässä sen aikaa kun teet salaatin. Lisää marinoidut pavut salaattiin.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000