Resepti

Puolukka-vinaigrette-papusalaatti

Arvio: 3 / 5

Puolukka on raikasta salaatissa ja salaatinkastikkeessa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 8 annosta

Vähälaktoosinen
Puolukka-vinaigrette-papusalaatti

Ainekset

1pssApetit Papusekoitusta
Marinadi:
3rklpunaviinietikkaa
1dlNeito Rypsiöljyä ™
1dlsuomalaisia pakastepuolukoita
1tlDijon-sinappia
1valkosipulinkynsi hienonnettuna
1tlsormisuolaa
1tlmustapippuria
1dlvettä
Salaattiin:
punasipulia ohuina viipaleina
50gsinihomejuustoa muruina
1psssalaattisekoitusta
0,5psslehtikaalia
2rklNeito Rypsiöljyä ™
1dlsiivutettuja manteleita

Valmistusohjeet

1. Lisää jäinen papusekoitus kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen ja keitä 4-5 minuuttia.

3. Sekoita marinadin ainekset ja kaada marinadi kuuman papusekoituksen joukkoon. Anna marinoitua kylmässä sen aikaa kun teet salaatin. Lisää marinoidut pavut salaattiin.

Reseptin tuotteet