Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Punasipuli-tillihöystetty graavilohi

Punasipuli-tillihöystetty graavilohi

Arvio: 0/5
Helppo lisuka graavikalasta.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
5 annosta

Ainekset

Kastike:
2 rkl vaaleaa balsamietikkaa
1/2 sitruunan mehu
2 tl hunajaa
1 tl mustapippuria myllystä
1 1/2 dl rypsiöljyä
 
Lisäksi:
1 suurehko punasipuli
150 g Apetit Perinteinen Graavilohta reiluina suikaleina
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
1/2 tltilliä
 
Tarjoiluun:
5 palaasaaristolaisleipää
2 rklsmetanaa
25 gvoita
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori punasipuli ja leikkaa puolet siitä ohuiksi renkaiksi. Kuutioi toinen puolikas kulhoon. Lisää kulhoon kastikeainekset, sekoita ja anna sipulin marinoitua kastikkeessa 15 minuuttia.

Paloittele graavilohi tarjoilukulhoon. Sekoita joukkoon herneet ja sipulirenkaat. Kaada kastike tarjoilukulhoon. Peitä astia ja anna marinoitua jääkaapissa tarjoiluun asti. Viimeistele tillillä ja mustapippurilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000