Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Punajuuri-joulutortut

Punajuuri-joulutortut

Arvio: 5/5
Suolaiset joulutortut valmistuvat helposti punajuurigratiinista!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
10 kpl

Ainekset

5 kplvoitaikina- tai torttutaikinalevyä
n. 3 dlApetit Punajuurigratiinia
Tarjoiluun:
timjamia
pinjansiemeniä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ota taikinalevyt ja punajuurigratiini sulamaan huoneenlämpöön noin puoleksi tunniksi. Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen.

Leikkaa taikinalevyt neliöiksi ja tee neliöiden kulmiin vinot viillot kohti tortun keskustaa (puoleen väliin). Nosta joka toinen kulma ylös ja nipistä ne keskelle alas painaen suppuun kostutetuin sormin. Nosta tortut pellille leivinpaperin päälle

Lisää lopuksi jokaisen tortun keskelle nokare punajuurigratiinia.

Paista punajuuritorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla n. 15 minuuttia. Viimeistele tortut tuoreella timjamilla ja pinjansiemenillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000