Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Portobellopihvit

Portobellopihvit

Arvio: 0/5
Suurista sienistä ja vihreästä kastikkeesta saat juhlavan vegeaterian. Marinoitujen sienien tummiin sävyihin sopii vaniljasoijajuomalla pehmennetty perunamuusi.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

4 suurta portobelloa
3 rklNEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli
 
Marinadi:
¾ dl tummaa balsamicoa
¾ dl Neito™ Sitruuna rypsiöljyä
1 tl kuminaa morttelissa hienonnettuna
1 tlmustapippuria
1 tlpaprikajauhetta
3 kynttä valkosipulia
 
Chimichurri-kastike avocadolla:
 
2 ruukkua lehtipersiljaa
4 palaaApetit Kotimainen Pinaattia
3 valkosipulinkynttä
2 limetin mehu
1 tl jauhettua kuminaa
¼ tl cayennepippuria
1 tl suolaa
1 dl Neito™ Sitruuna rypsiöljyä
2 avocadoa kuutioituna
 
Tarjoiluun:
1 prk (350 g)Apetit Perinteinen perunamuusi
1,5 dlvaniljalla maustettua soijajuomaa
1 tlsuolaa
1 dl suomalaisia pakastepuolukoita

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita marinadi. Puhdista sienet harjaamalla niistä mahdollinen lika pois. Marinoi sieniä puoli tuntia.

Sekoita kastike ja kuutioi joukkoon avocadot juuri ennen tarjoilua.

Paista sienet maustetussa kasviöljyssä pannulla. Tarjoa avocadolla viimeistellyn chimichurrin kanssa. Valmista tarjolle perunamuusi pakkauksen ohjein, mutta käytä nesteenä vaniljaista soijajuomaa ja täsmää suolapitoisuus mieleiseksi.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000