Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera

Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera

Arvio: 4/5
Apetit Kotimainen Porkkanasosekeitto voidaan tarjota rapeiden ruiskrutonkien kanssa.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

Ruiskrutongit:
4 viipaletta ruisleipää tai härkäpapurouheseosta
1 rklNeito Rypsiöljyä™
2/3 murskattua valkosipulinkynttä
 
Keitto:
2 pkt (à 400 g) Apetit Kotimainen Porkkanasosekeittoa
100 g fetajuustoa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa ruisleipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja ruisleipäkuutiot. Paista, kunnes ruisleipäkuutiot ovat rapeita. Voit korvata leivän härkäpapurouheella.

Kuumenna osittain sulanut tai jäinen keitto kiehuvan kuumaksi kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita välillä. Annostele keitto tarjolle. Murenna fetajuusto joukkoon ja ripottele ruiskrutongit pinnalle.

Vinkki: Voit käyttää itse tehtyjen ruiskrutonkien sijaan valmiita rukiisia leipätikkuja (esim. Ripsejä).

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000