Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaattiset lihapullat

Pinaattiset lihapullat

Arvio: 2/5
Kasviksia voi lisätä moneen tuttuun reseptiin kuten lihapulliin ja saada entistä parempaa ruokaa.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta

Ainekset

½ ps (100 g) Apetit Kotimaisia Sipulikuutioita
2 tl Apetit-rypsiöljyä
1 ps (150 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
1 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
½ tl muskottipähkinää
1 dl tuoretta oreganoa ja minttua silputtuna
1 kananmuna
400 g naudanpaisti jauhelihaa
150 g fetajuustoa murennettuna
Tarjoiluun:
1 ps (500 g) Apetit Muurikka-kasviksia
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä paistinpannussa. Pane kulhoon, lisää sulatettu pinaatti, kaurahiutaleet ja mausteet ja anna turvota 10 minuuttia. Lisää kananmuna, jauheliha ja fetajuustomurut ja sekoita mureketaikina. Muotoile pyörykät ja pane ne voideltuun uunivuokaan. Paista uunissa 15–20 minuuttia. Nauti höyrytettyjen kruunukasvisten tai pussin ohjeella valmistettujen muurikkakasvisten kanssa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000