Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaattipesto

Pinaattipesto

Arvio: 3/5
Pinaatista syntyy houkuttelevan värikäs ja terveellinen pesto.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

3 valkosipulin kynttä
1 ps (150 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattiasulatettuna
3 rkl Neito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
1 1/4 dl pecorinojuustoa (laktovegetaarinen) tai vegaania parmesanjuustoa hienona raasteena
1 dl kuorittuja hasselpähkinöitä paahdettuna ja rouhittuna
1 tlrouhittua mustapippuria
1/4 ruukkua tuoretta basilikaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori valkosipulinkynsi. Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen (jätä basilikan lehtiä suikaloitavaksi koristeeksi) ja jauha tasaiseksi kastikkeeksi. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Käytä samana päivänä levitteenä leivällä tai bruchetassa tai kuumien kasvisten ja pastan kastikkeena.

Pesto on melko suolaista, mutta koska sitä käytetään maustamaan suolattomia kasviksia ja pastaa, tulee ruokaan kokonaisuudessa maltillisesti suolaa.

Vinkki! Jos et pidä vegaanista juustosta, korvaa se maustamalla seos suolalla ja ravintohiivahiutaleilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000