Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaattiöljy

Pinaattiöljy

Arvio: 0/5
Pinaattiöljyä voi tarjota pastan kanssa peston tapaan. Sitä voi myös valuttaa lisäkesalaattiin sekä ruokaisan savukala-, kinkku- tai pastasalaatin joukkoon tai leivän päälle höysteeksi. Pinaattiöljy viimeistelee uunissa paahdetut kasvikset herkullisen makuisiksi. Se on myös mainio grillatun tai pannussa tai uunissa paistetun kalan lisäke.
Valmistusaika: alle 5 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (150 g)Apetit Kotimainen Pinaatti
1 ½ dlApetit-rypsiöljyä
½ tlsuolaa
½ tlsokeria

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna sulatettu pinaatti kiehumispisteeseen ja jäähdytä nopeasti. Lisää joukkoon öljy, suola ja sokeri.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000