Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pikainen savukalapasta

Pikainen savukalapasta

Arvio: 0/5
Täyteläinen pasta sopii hyvin vaikka kesäherkuksi.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Ainekset

3 rklApetit-rypsiöljyä
½ ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 ps (à 200 g)Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
½ ps (à 150g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 dlkaurakermaa
1 tlchilitahnaa
 
Tarjoiluun:
600 gApetit Savulohta (*
4 annostapastaa keitettynä
kuorallinen basilikan lehtiä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä. Lisää herneet, pinaatti ja valkosipuli. Kuumenna ja lisää kaurakerma ja chilitahna. Sekoita joukkoon pasta. Annostele lautasille ja nosta päälle savulohta paloina. Tarjoa basilikalla viimeisteltynä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000