Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Peruna-parmesanvuoka

Peruna-parmesanvuoka

Arvio: 4/5
Peruna-sipulisekoituksesta tulee juhlava vuokaruoka, kun lisäät joukkoon juustoa.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta

Ainekset

1 kg Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta
2 dl parmesanjuustoa raastettuna
1 tlsuolaa
mustapippuria
1 tltimjaminlehtiä
2 ½ dl ruokakermaa
 
Koristeluun:
timjamia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita uunivuoassa peruna-sipulisekoitukseen mausteet ja juustoraaste tai vegaani juustovalmiste. Kaada vuokaan ruoka- tai kaurakerma.

Kypsennä tunti 225-asteisessa uunissa. Koristele timjamilla.

Vinkki! Jos haluat ruuasta lakto-vegetaarisen, käytä ruokakerman sijaan kaurakermaa ja parmesaanin sijaan vegaania juustoa, esim. pizzamurua.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000