Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Peruna-jauhelihamunakas

Peruna-jauhelihamunakas

Arvio: 4/5
Helppo munakas valmistuu nopeasti vaikka lounaaksi ja pitää nälkää pitkään.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 rklApetit-rypsiöljyä
300 g jauhelihaa
1 ps (500 g) Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
4 kananmunaa
1 dl maitoa
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha kasviöljyssä isossa paistinpannussa. Lisää jäinen peruna-purjosekoitus ja paista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Mausta. Pienennä lämpö pannun alta. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja valuta liha-perunasekoituksen joukkoon. Älä sekoita. Anna munaseoksen hyytyä, mieluiten kannen alla, noin 5 minuuttia

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000