Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Peruna-jauhelihalaatikko

Peruna-jauhelihalaatikko

Arvio: 4/5
Simppeli, uunissa valmistuvat ateria kermaperunoista ja jauhelihasta tai vaihtoehtoisesti punajuuresta ja jauhelihasta.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

1 dl Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
Apetit-rypsiöljyä
1 ps (à 750 g) Apetit Kotimainen Kermaperunoita
400 g jauhelihaa
1 1/2 tl suolaa
3 tl mustapippurirouhetta
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipulia hetki paistinpannussa kasviöljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista. Ota pannu pois levyltä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Voitele uunivuoka kasviöljyllä ja levitä pohjalle 1/2 pussia perunoita. Levitä seuraavaksi kerrokseksi sipuli-jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput perunat. Paista uunissa 225 asteessa n. tunti.

Vinkki! Tämä ruoka on maukasta myös Apetit Kotimainen Punajuurigratiinista valmistettuna.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000