Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pasta carbonara graavilohesta

Pasta carbonara graavilohesta

Arvio: 3/5


Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

400 g spaghettia keitettynä
½ ps (á 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
150 g Apetit Graavilohta
4 kananmunaa
80 g parmesanjuustoa raastettuna
4 tlmustapippuria
2 rkl Neito Rypsiöljyä™
 
Tarjoiluun:
4 keltuaista
100gjuustoraastetta
2 rklpersiljaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan.

Paista graavilohi nopeasti siivuina pannulla rypsiöljyssä. Siirrä siivut sivuun odottamaan.

Sekoita munat ja juustoraaste. Mausta seos mustapippurilla.

Kuumenna pannulla tilkka rypsiöljyä, lisää keitetty ja valutettu pasta ja kääntele sitä hetkinen kuumalla pannulla. Kaada muna-juustoseos hitaasti joukkoon, ettei se mene kokkeliksi. Sekoita hyvin.

Annostele pasta lautasille ja viimeistele ne kananmunanpuolikkaalla, jossa on keltuainen.

Rouhi päälle mustapippuria myllystä. Viimeistele juustoraasteella ja persiljalla.

Voit myös käyttää Apetit Perinteinen kylmäsavulohta

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000