Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-uuniperunat

Parsakaali-uuniperunat

Arvio: 3/5
Koosta riippuen, lämpimät uuniperunat sopivat joko kevyeksi alkupalaksi tai täyttäväksi pääruuaksi.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Ainekset

4 isoarosamundaa
foliota
3 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutio
1 ps (200 g)Apetit Parsakaali
1 tlsuolaa
1 tlpippuria
100 gcheddarjuustoraastetta
100 gemmentaljuustoraastetta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kääri perunat folioon ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa reilu tunti.

Halkaise kypsät perunat ja koverra sisusta kulhoon.

Lorauta paistinpannulle tilkka kasviöljyä ja kuullota siinä sipulikuutiot. Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja höyrytä parsakaali kypsäksi. Lisää sipulikuutiot ja parsakaali perunan joukkoon kulhoon. Mausta. Lisää täyteseokseen osa juustoraasteesta ja lusikoi seos perunanpuolikkaisiin.

Ripottele perunoille juustoraaste ja gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000