Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-juustoleivät

Parsakaali-juustoleivät

Arvio: 5/5
Parsakaali-juustoleivät ovat runsaita niin värin kuin päällisten suhteen.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta

Ainekset

2 rklNeito Rypsiöljyä™
1 valkosipulin kynsi
2 viipaletta vaaleaa leipää
1/2 ps (à 200 g)Apetit Parsakaalia
1 dlMaasdamer-juustoa raastettuna tai viipaleena

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata parsakaali mikroaaltouunissa ja silppua se.

Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Paista leipäviipaleet kullankeltaisiksi. Hiero leipiin valkosipulia.

Jaa päälle parsakaali ja juusto. Lämmitä mikroaaltouunissa tai uunissa 200-asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki! Myös Roquefort-sinihomejuusto sopii näihin leipiin, joskin sen sulatuksen tulee tapahtua maltilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000