Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsa-äyriäispannu

Parsa-äyriäispannu

Arvio: 3/5
Tiesitkö, että parsa kypsyy helposti uunissa paahtamalla? Tee yhden pellin ruoka. Voit käyttää äyriäisten sijaan myös lohta!

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Ainekset

1 ps (500 g)Apetit Isot uunijuurekset
2 rklApetit Sitruuna-basilika rypsiöljyä
1 tlsuolaa
1 nippu parsaa
2 rs (á 400 g)Apetit Jättikatkarapuja
1 dlparmesanjuustoraastetta
 
Tarjoiluun
chilibearnaisea
leipää
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kasvisten joukkoon kasviöljy ja suola. Jaa seos uunipannuun. Paista 15 minuuttia uunin keskitasolla 225 asteessa.

Huuhtele parsat ja napsauta pois kovat tyviosat.

Sekoita uunijuureksia ja lisää parsat sekä sitruunaviipaleet uunipannulle. Jatka kypsennystä 10 minuuttia.

Valuta äyriäiset. Lisää ne uunipannulle ja ripottele koko annoksen päälle parmesanjuustoa. Kypsennä vielä viitisen minuuttia. Herkuttele hyvän leivän ja chilibearnaise-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Voit nostaa äyriäisten sijaan pellille myös lohta annospaloina.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000