Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parmesan-lohirullat

Parmesan-lohirullat

Arvio: 0/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Apetit Lohifilee, d-leikattu (*
1 tlsuolaa
2 rkltillisilppua
1 dlparmesanjuustoa raastettuna
1 tlmustapippuria
Tarjoiluun:
1/2 dlquinoaa
2 dlkasvislientä
1 ps (300 g)Apetit Kruunusekoitusta
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista lohifileestä nahka. Viillä nahaton lohifilee halki lähes loppuun asti siten, että saat kalafileen pinta-alasta mahdollisimman suuren. Levitä kalalevylle suolaa, tillisilppua ja parmesania. Rouhi päälle mustapippuria, kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai pannulla kasviöljyssä kypsiksi.

Tarjoa lisukkeena höyrytettyjä kasviksia. Niihin saat kivan, uuden ilmeen lisäämällä pakkauksen ohjeen mukaisesti keitettyä quinoaa.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000