Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paprikainen lohikeitto

Paprikainen lohikeitto

Arvio: 4/5
Maukas kalakeitto valmistuu kasvispakasteista vartissa. Makua antaa viettelevä paprikajuusto.

Löydät tämän reseptin myös Apetitin uudesta Njam-sovelluksesta. Suunnittele vaikka koko viikon ateriat ja saat valmiin ostoslistan!
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta

Ainekset

1 rklNEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli tai Chili
1 ps (250 g) Apetit Kasvissuikaleita
300 g lohta suikaleena
5 dl vettä
75 g paprikatuorejuustoa
½ tl suolaa
 
Tarjoiluun:
1 rkllehtipersiljaa
2 rapeaa leipää

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää kasvikset ja kypsennä niitä viitisen minuuttia kuumassa kasviöljyssä käännellen. Lisää lohi ja vesi. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia.

Lisää joukkoon tuorejuusto, älä enää keitä. Mausta suolalla ja tarjoa hyvän leivän kera.

Öljynä voi käyttää myös Apetit Rypsiöljyä NEITO -öljyn sijasta.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000