Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paahdettu parsakaali

Paahdettu parsakaali

Arvio: 0/5
Kasviksista saa näyttävän lisukkeen, kun ne viipaloi ja paahtaa uunissa.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
2 annosta

Ainekset

Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä
1 parsakaali siivuina
2 rklPecorinojuustoa
1 rklmantelilastuja
(leivänmuruja)

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese ja viipaloi parsakaali. Sipaise uunipannulle kasviöljyä ja jaa päälle parsakaaliviipaleet. Sipaise viipaleille kasviöljyä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Paahda noin kymmenen minuuttia 225-asteisessa uunissa. Jaa paiston puolivälissä päälle mantelilastuja, jos haluat rouheisen ja kiinnostavan näköisen kasvislisukkeen.

Vinkki! Voit käyttää ripotteluun myös leivänmuru-pecorino -seosta ja hyödyntää siten kuivahtaneen leivän.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000