Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Ossobucco eli häränpotkaa tomaattikastikkeessa

Ossobucco eli häränpotkaa tomaattikastikkeessa

Arvio: 3/5
Pitkään haudutettu härän potka on helppo herkku.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

6 viipalettaossobucco-viipaleita eli härän potkaa (*
1 rklNeito Rypsiöljyä™
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen sipulikuutioita
4 valkosipulinkynttä
2 tlrouhittua mustapippuria
1 tlsuolaa
1 laakerinlehti
400 g tomaattimurskaa
1 ps (250 g) Apetit Kotimainen Porkkanaviipaleita
1 tloreganoa
1 tltimjamia
vettä
 
Tarjoiluun:
n. 500 g Keitettyjä perunoita
1 ps (200 g) Apetit Papuja
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna valurautapadassa tilkka kasviöljyä ja ruskista potkaviipaleet siinä. Lisää muut ainekset ja hauduta. Joissakin resepteissä haudutusajaksi mainitaan 30 minuuttia, mutta superhyvän padan saat kun annat padan hautua hiljalleen noin kaksi tuntia. Tarkkaile liemen määrää ja lisää pataan vettä tarvittaessa. Pitkään haudutetuista potkaviipaleista liha irtoaa ja maku on kerrassaan herkullinen.

Kiehauta lisukkeeksi perunat ja pavut.

Vinkki! Jos pataan mahtuu, kannattaa samalla haudutuksella kypsentää paketti palapaistikuutioita, ja käyttää ne sekä liemi maukkaaseen gulassiin.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000