Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Myskikurpitsamuffinit

Myskikurpitsamuffinit

Arvio: 3/5
Porkkanakakkumaiset, vegaanit muffinit PS. Olen Vegaani -tyttöjen ohjein. Katso Minnin ja Pajun YouTube-filmi.

Valmistusaika: ½ - 1 tunti
8 muffinia

Ainekset

300 g myskikurpitsaa kuorittyna ja kuutioituna
0,75 dl fariinisokeria
0,5 dl Apetit-rypsiöljyä
1 dl tummaa siirappia
noin ½ dl vettä
 
Taikina:
1,5 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
0,5 dl mantelijauhoa
0,5 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl piparkakkumaustetta
ripaus suolaa
 
Kuorrutus:
100 g vegaanista soijatuorejuustoa
1 dl vispautuvaa kaurakermaa
0,5 dl tomusokeria (tai vähemmän) sitruunamehua

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paahda myskikurpitsakuutiot uunissa 250 asteessa noin 20 min. Sekoita kypsiin kurpitsoihin fariinisokeri, kasviöljy, siirappi ja vesi. Soseuta.

Laske uunin lämpö 200 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet ja lisää seos kurpitsasoseeseen. Jaa taikina vuokiin ja paista kurpitsamuffinit noin 25 min. 200 asteessa. Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vaahdota kaurakerma sähkövatkaimella. Yhdistä loput kuorrutuksen ainekset ja vatkaa ne vielä tasaiseksi. Kuorruta vegaaniset kurpitsamuffinit pelottaviksi kummituksiksi ja koristele vegaanisilla lakupalasilla.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000