Resepti

Mustikka-kookostuorepuuro

Arvio: 3.4 / 5

Tuorepuuro on helppo vaihtoehto kiireisiin päiviin. Ainekset voi sekoittaa valmiiksi edellisenä iltana, jolloin puuro saa rauhassa tekeytyä jääkaapissa seuraavaan aamuun. Helppoa, herkullista ja terveellistä!

Valmistusaika: Alle 5 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Mustikka-kookostuorepuuro

Ainekset

2dlkaurahiutaleita
0,5dlkookoshiutaleita
2tljauhettua kanelia
2dlkaurajuomaa
1dlkreikkalaista jogurttia
200gsuomalaisia pakastemustikoita
Tarjoiluun
1banaani
2rkljuoksevaa hunajaa tai siirappia

Valmistusohjeet

1. Mittaa kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, kaneli, kaurajuoma, jogurtti ja mustikat kulhoon. Sekoita kevyesti. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

2. Sekoita puuro. Kuori ja viipaloi banaani. Levitä banaaniviipaleet puuron pinnalle ja makeuta kevyesti hunajalla tai siirapilla ennen tarjoilua.