Resepti
Mustikka-kookostuorepuuro
Arvio: 3.4 / 5
Tuorepuuro on helppo vaihtoehto kiireisiin päiviin. Ainekset voi sekoittaa valmiiksi edellisenä iltana, jolloin puuro saa rauhassa tekeytyä jääkaapissa seuraavaan aamuun. Helppoa, herkullista ja terveellistä!
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | dl | kaurahiutaleita |
0,5 | dl | kookoshiutaleita |
2 | tl | jauhettua kanelia |
2 | dl | kaurajuomaa |
1 | dl | kreikkalaista jogurttia |
200 | g | suomalaisia pakastemustikoita |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | banaani | |
2 | rkl | juoksevaa hunajaa tai siirappia |
Valmistusohjeet
1. Mittaa kaurahiutaleet, kookoshiutaleet, kaneli, kaurajuoma, jogurtti ja mustikat kulhoon. Sekoita kevyesti. Anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
2. Sekoita puuro. Kuori ja viipaloi banaani. Levitä banaaniviipaleet puuron pinnalle ja makeuta kevyesti hunajalla tai siirapilla ennen tarjoilua.